Aanbod voor bedrijven
Lees meer

Mogelijkheden

Slaapcursus in groepsverband

Er worden regelmatig Saraja cursussen aangeboden. Deze cursus bestaat uit 6 wekelijkse groepsbijeenkomsten van anderhalf uur. De kosten bedragen € 295,- incl. btw voor particulieren en excl. btw voor zelfstandigen en bedrijven.
Kijk op de agenda voor de eerstvolgende training die in Leeuwarden wordt aangeboden.

Slaapcoaching individueel

De Saraja Slaapcursus kan ook in de vorm van een individueel traject worden gevolgd. De kosten voor 6 sessies van anderhalf uur bedragen € 130,- per sessie (incl. btw voor particulieren en excl. btw voor zelfstandigen en bedrijven).
De individuele training kan op ieder moment worden gestart.
Heb je hiervoor belangstelling, neem dan contact op.
Vooraf aan de coaching vindt er een korte kosteloze intake plaats om te waarborgen dat deze cursus geschikt is voor jou.
Dit traject is wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie en de problemen waar jij tegen aan loopt. Daardoor is de persoonlijke slaapcoaching erg effectief.

Coaching is een proces waarbij jij als cliënt begeleid wordt bij een probleem in je leven of carrière, in dit geval slapen.
Veel problemen ontstaan door een onbalans in werk en privé. Vaak komen hierbij vragen over bezieling en bezinning aan de orde. Wanneer mensen zicht krijgen op de essentie van hun leven, geeft dat veel helderheid over het vraagstuk waarmee ze rondlopen.
Dit beïnvloed op een positieve manier hun slaappatroon.
Coaching geeft inzicht en ruimte.
Vragen of een afspraak maken? Neem gerust contact op.
Slaapcoach Leeuwarden.
"Goed slapen is de basis voor een leven met voldoende energie"