Aanbod voor bedrijven
Lees meer

Mogelijkheden

Slaapcursus in groepsverband

Er worden regelmatig Saraja cursussen aangeboden. Deze cursus bestaat uit 6 wekelijkse groepsbijeenkomsten van anderhalf uur. Neem contact op via de mail als je hiervoor belangstelling hebt.

Slaapcoaching individueel

De Saraja Slaapcursus kan ook in de vorm van een individueel traject worden gevolgd. De individuele training kan op ieder moment worden gestart.
Vooraf aan de coaching vindt er een intake plaats om te waarborgen dat deze cursus geschikt is voor jou. Op basis van de intake wordt het traject helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie en de problemen waar jij tegen aan loopt. Daardoor is de persoonlijke slaapcoaching erg effectief. Uitgangspunt is een traject van 6 sessies van 1,5 uur. Na de intake kunnen we kijken of dit ook passend is in jouw situatie.
Heb je vragen of belangstelling voor de coaching, neem dan contact op. Bellen, mailen of via what's app, wat jou het beste past.

Coaching is een proces waarbij jij als cliënt begeleid wordt bij een probleem in je leven of carrière, in dit geval slapen.
Veel problemen ontstaan door een onbalans in werk en privé. Vaak komen hierbij vragen over bezieling en bezinning aan de orde. Wanneer mensen zicht krijgen op de essentie van hun leven, geeft dat veel helderheid over het vraagstuk waarmee ze rondlopen.
Dit beïnvloed op een positieve manier hun slaappatroon.
Coaching geeft inzicht en ruimte.
Vragen of een afspraak maken? Neem gerust contact op.
Slaapcoach Leeuwarden.
"Goed slapen is de basis voor een leven met voldoende energie"